Eerstvolgende Nightskate:
Nieuws

Published on juni 21st, 2018 | by annejelmer

0

Nightskate Donatie 2018

Beste Nightskater,

Al bijna 20 jaar wordt er in groepsverband geskatet en geskeelerd in en om Hengelo. En sinds 2004 is Stichting Nightskate Twente de trotse organisator van dit gezellige, sportieve evenement. Keer op keer staan we als vrijwilligers klaar om een mooie evenement mogelijk te maken. En laten we zien wat er mogelijk is als we met zijn allen er de schouders onder zetten.

Om de Nightskate te kunnen organiseren hebben we natuurlijk niet alleen vrijwilligers en deelnemers nodig. We hebben ook geld nodig. Vergunningen, verzekeringen en materialen kosten het een en ander. Een groot deel van dit bedrag wordt ook weer bijeengebracht door dezelfde vrijwilligers. Tijdens evenementen als singelloop en Enschede marathon staan zij het verkeer te regelen. De vrijwilligersbijdrage gaat dan naar de stichting. Daarnaast helpen natuurlijk onze sponsors “Hyro Sports” en “FILA” ons de weg op.

Maar natuurlijk kunnen we altijd een extraatje gebruiken. Verkeersvesten die beginnen te slijten, portofoons of lichtkegels die vervangen moeten worden. Of misschien nóg uitgebreider reclame maken zodat we nóg groter kunnen worden. We kunnen het geld goed gebruiken. Vandaar dat we jou als deelnemer ook een keer om een bijdrage vragen. (We maken er geen gewoonte van).

Wil je iets doneren? Gooi je bijdrage in de muziekkar. Of gebruik onderstaande QR-code met behulp van de ”Tikkie-App” op je smartphone.

Download hier de brief voor JOUW Nightskate Donatie 2018

Dank voor je bijdrage, Dank!
Nightskate Twente


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • Nightskates

  • Het “Gaat het door verkeerslicht”

    Traffic Light
  • N-Skate Sponsor

  • N-Skate op Facebook


Mededeling
Mededeling