fbpx
Eerstvolgende Nightskate:

no event

Nieuws no image

Published on juni 14th, 2009 | by annejelmer

0

Aanmelden voor Nieuwsbrief

Omdat we graag veeeeel deelnemers willen hebben bij de eerste Nightskate, hebben we een flitsend persbericht geschreven en dit naar alle plaatstelijke media gestuurd, van de Tubantia en TV Oost tot de buurtkrantjes en de schaatsverenigingen. Hieronder een overzichtje van de media die tot nu toe al aandacht aan de Nightskate Twente hebben besteed.

Gisteren (28-4) is de Sensata Nightskate Twente benaderd door het Hengelo Journaal en het Enschede Journaal, zij zullen beide een redactioneel stuk plaatsen over ons. Vanmorgen (29-4) mailde Jouw Hengelo ook dat er een stuk over de Sensata Nightskate Twente hier op hun website te vinden is.

Ook Overoverijssel heeft ons persbericht ontvangen en het stuk geplaatst. Kijk hier maar eens.

Na alle aandacht in de geschreven media heeft nu ook Radio Hengelo de Nightskate Twente gevonden, afgelopen zaterdag (2-5) heeft Marike een interview gegeven. Het interview is hier terug te beluisteren (doorspoelen naar 43.37 minuten).

Naast de aandacht van de algemene media heeft de Hengelose IJsclub zich inmiddels ook gemeld, zij gaat ook een stuk over de Nightskate Twente plaatsen in de Overkomer (verschijningsdatum 23 mei 2009). Laat de schaatsers ook maar komen!

Op dinsdag 5 mei is er in de Tubantia (editie Enschede) ook een stuk verschenen over de Nightskate Twente, iets minder uitgebreid dan de andere media, maar aandacht is aandacht! Het stuk is hier terug te vinden.

Nu maar hopen dat er een heleboel mensen zijn die deze kranten en huis-aan-huiskrantjes lezen en naar de plaatselijke en regionale radio luisteren… Wanneer je ergens in de media iets tegenkomt over de Sensata Nightskate Twente, mail het dan naar info@n-skate.nl, we staan graag in de belangstelling.

Tags: , , , , , ,


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑
  • Nightskates

    no event

  • Het “Gaat het door verkeerslicht”

    Traffic Light
  • N-Skate op Facebook


Mededeling
Mededeling